Indlæser

Om bogen

min historie

Gruppefoto

Soldat i universum, han är som en maskin, han är brickan i spel om eld och blod. Han kan vara vemsomhelst, han kan vara du och jag; varför kan ingen förstå...

- Thorstein Bergman, Soldat i universum

En krigsmaskine fra Balkan-krigen og en, der prøver at vende tilbage og leve et Sørensen-liv i Sverige. To helt forskellige personligheder i en mands krop. To forskellige skæbner i livet i to helt forskellige perioder. Hvordan kan det være sådan? Hvordan løser du det, når ingen lytter til dig, og især når en terapeut udtrykker det; ...fortæl historien om Rødhætte og ulven også.... Psykisk dårligt helbred spiser Mate Capin indefra og udefra efter at have vendt hjem fra sorg og tristhed i Balkan-krigen, mens der ikke er hjælp til rådighed fra disse såkaldte samfundsbærere; stat og amt.

Bunker Capin er en grøn baret fra en krigsmaskine; en mand trænet i krigskunst, der udfører en mission. Leverer. Venter på en ny opgave. Tilbage i sin hverdag i et andet land har han ekstraordinær viden om strategier, taktik, våbenhåndtering, mens færdighederne ikke er efterspurgt efter regelmæssige job i Sverige.

Bogen vil på ingen måde male en glorificering af vold og kriminalitet, men det vil fortælle, hvordan psykisk dårligt helbred kan overtage en persons liv og i en bestemt position, når de andre valg er væk, så overtager overlevelsesinstinktet, og du gør, hvad du gør for at overleve hver dag.

Mate Bunker Capin

I dag, flere år efter min tid som militær, og når jeg er blevet fjernet fra alt, vil jeg dele mine oplevelser og hjælp, især dem, der lider af en slags psykisk sygdom. Her synes jeg, at den bedste måde at gå på er at beskrive, hvilke vanskeligheder jeg har oplevet gennem årene, og jeg gør det bedst med min bog Bunker Capin. Jeg hedder Mate og kaldenavne Bunker fik jeg efter en begivenhed som elitesoldat. I alt har jeg været 950 dage i kampenheder, såret flere gange. I dag bor jeg med mine børn og arbejder som lærer og foredragsholder. Tak, fordi du lod mig fortælle dig min historie.

Autograf
Bilde av forfatteren

Køb bogen i dag

233 SEK (inkl. fragt)

Anmeldelser

hvad andre siger

Denne fyr er ikke rigtig, jeg vil gerne læse mere.

Emil W.

Jeg læste bogen og blev forelsket i Mates måde at beskrive hans kamp på.

Jonas P.

Forskellen mellem to verdener er ekstrem. At læse Mates bog skulle være obligatorisk for alle militære, at vide, hvordan livet kan ændre sig fra et verdensbillede i et helvede til et andet og derefter ende i et tredje. Du vil forstå, hvad jeg mener, når du læser bogen, ikke hvis du læser den.

J. Engback (f.d. Militær Officer)

Jeg kan ikke tale for mine kolleger, men jeg kan sige dette; Hvis vi i korpset havde vidst, hvad der er i bogen om Mate, ville det bestemt have en anden tilgang til ham, når det skete. I løbet af de år, hvor vores veje blev krydset, indså flere af os politimænd, at han ikke var som den anden lovløs, men vi kunne ikke sætte fingeren på, hvad det var. I dag håber jeg, at vores myndigheder vil acceptere hans historie og bruge hans erfaring til at hjælpe andre.

Per S. (ex Politibetjent)

Kontakt os

[email protected]

+46 76 08 68 643